Jag lagade min surfplatta och slapp köpa en ny!

God morgon och välkomna in till min blogg som idag ska handla om reparationer av bland annat mobiltelefoner. Jag hoppas att du kan ha nytta av läsningen och få lite tips och idéer om hur du kan gå till väga, ifall du har en mobiltelefon, dator eller surfplatta som behöver lagas. Släng den inte! Det är mer miljövänligt att laga telefonen och det blir dessutom billigare än att köpa en ny. Jag tänker berätta om ett företag som heter Smartphone Experten, och som hjälper er i Ale, Lilla Edet eller i Kungälv. Detta är ett företag som är experter på iPhone, men som kan reparera de allra flesta telefonmodeller. Jag kom i kontakt med dessa kunniga experter när min relativt nya surfplatta ramlade i golvet och glasrutan sprack. Riktigt irriterande kan jag säga, jag hade ju bara ägt plattan i några dagar.

Det var så roligt, och jag var riktigt glad när jag hade köpt min nya surfplatta. Jag satt med plattan i knät. Det var vid köksbordet, och jag vred på huvudet för att titta på ett par kastruller som stod på spisen. Så gled plattan ur knät, och åkte i golvet så att rutan sprack. Snopet måste jag säga. Men tack vare att Smartphone Experten i Ale, finns, så behövde jag inte slänga produkten. Detta tycker jag är riktigt bra!

Som kund måste jag säga att jag är 100 procent nöjd med reparationen. Om ni är som jag, helt beroende av er mobil eller surfplatta, så är det inte så kul att behöva vara utan sin telefon någon längre tid. Nu gick det snabbt att få surfplattan lagad nylagad och snygg. Det gäller att tänka ekonomiskt och klimatsmart. Riktigt bra att företag som detta finns! Nu får ni ha en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...