Här kan du låta din hund få bo när du är iväg

God förmiddag, god förmiddag alla mina fina och trevliga läsare och välkomna in till ett nytt inlägg här på bloggen. Jag hoppas att ni känner att ni mår bra idag och att ni har kommit igång riktigt ordentligt på jobbet. Jag hade planerat att jag nu skulle skriva ett inlägg som inte alls kommer handla om IT eller teknik, men eftersom det kommer handla om ett företag som jag bryr mig om vill jag göra det ändå.

Det finns ett hundpensionat i Sollefteå med omnejd som jag brukar lämna in min lilla hund på i perioder när jag ska iväg någonstans dit han inte kan följa med. Detta hundpensionat i Sollefteå heter Kenneth Johansson Västnyland, och det är ett sådant företag som man helt enkelt inte kan få nog av. Jag är så imponerad av hur bra de är med hundar där på detta hundpensionat i Sollefteå, och jag märker så tydligt på min egen hund att han verkligen älskar att vara där när jag är iväg. Jag tror att de flesta hundar skulle kunna trivas där hos dem, och det är självklart därför som jag skulle vilja berätta om det för er. Jag vet inte hur många av er som har hund, men det händer ju att man behöver ta sig iväg någonstans och då kan inte hunden följa med alla gånger. Då är det så bra att man kan lämna in hunden på ett hundpensionat i Sollefteå som man verkligen känner att man kan lita på, och det kan jag garantera er att ni kommer kunna göra med det här företaget.