Mitt företag hamnar högt upp på Googles träfflista

Hej på er och vad trevligt att ni tar er tid att läsa i bloggen. Det är mycket nu på mitt företag i Göteborg så här inför jul. Beställningarna har ökat ordentligt, måhända är en orsak att folk runt om i landet vill passa på att köpa av mina produkter, kanske ska de ges bort i present till jul, vad vet jag? Vad jag däremot vet med säkerhet, det är att sedan jag kontaktade ett företag som heter Adsearch, så har antalet kunder ökat markant. Tidigare var det mer av “toppar och dalar” då det gällde antalet inkommande ordrar. Nu har de ökat och ligger konstant på en hög nivå. Som företagare är det här förstås något som jag tycker är väldigt bra. Det handlar om att mitt företag går med god vinst. Snart planerar jag att utöka verksamheten och att anställa mer personal här i Göteborg. Det handlar om orsak och verkan. Jag syns på Google, jag får mer kunder och ökar därmed mina inkomster. Jag kan både expandera min verksamhet och anställa mer personal.

Om du är som jag, och driver ett företag och också skulle vilja nå ut till kunderna på “riktigt”, borde du kontakta Adsearch. Det här är ett företag som hjälper dig i till exempel Borås eller Göteborg, att bli sökbar på Google och få ett resultat som hamnar högt upp på träfflistan. Jag fick hjälp att skapa en så kallad landningssida. En landningssida talar om vad ni jobbar med och vad ni gör. Den kräver mindre underhåll och uppdateringar än en hemsida. Riktigt smart! Adsearch lägger ner tid och resurser på att jobba med landningssidorna. Det är ett kontinuerligt arbete. Allt för att det ska bli så bra för mig som möjligt. Det här, bästa läsare och företagare, det är väl inte så dumt? Ha nu en fin dag!