Produkter i 3D

Jag är en bloggande chef, på ett större företag i Falun där vi tillverkar olika produkter till industrin. Vi är många anställda och har ständigt mycket att göra. Just nu har jag kafferast och jag kan inte låta bli att bli imponerad av all teknik som finns tillgänglig. Något av detta som jag vill nämna några ord om är det här med 3D scanning som nu finns tillgänglig. Detta är en teknik som på senare tid blivit allt mer utbredd framför allt för hemmabruk. Jag som företagare behöver använda tekniken på en mer avancerad nivå och har anlitat Stedings Maskinbyrå, för att få hjälp med tekniken. Den absolut bästa tekniken som finns på marknaden tillhandahålls av dem. De har arbetat med 3D scanning sedan mitten av 70-talet och de har en enorm kompetens inom området. Deras kunder finns runt om i världen tack vare en enorm kompetens hos de som jobbar där. 

 

Det är speciella komponenter som vi tillverkar och printar ut, och till vår hjälp har vi som sagt den allra bästa teknik som finns på marknaden, nämligen CAD/CAM-tekniken. Nu kan jag ju nämna, att sedan vi började med denna teknik har arbetet underlättats och effektiviserats och vi har ökat vår orderingång samt fått fart på intäkterna. Snart kan jag nyanställa personal. Det som printas ut är av allra högsta kvalitet. Jag som företagare vill nu “slå ett slag” för er som finns inom till exempel plast- och metallindustrin, ni som är verktygsmakare eller har ett gjuteri, eller inom någon annan verksamhet, att använda er av denna teknik. Jag rekommenderar er verkligen att kontakta Stedings Maskinbyrå AB för att ta reda på vilken skillnad denna teknik skulle kunna bli för er. Ha det nu så bra, önskar jag er!